Rusagro has made the first delivery of whey powder to China

Источник: finam.ru
On December 14, 2020, Rusagro sold the first trial batch of cheese whey powder to the territory of China. The test delivery was sent from Samara region to Shandong province by rail, said in a statement of the company.

The products were delivered in proper quality in just 18 days. Permission to export powdered dairy products to China was obtained in September 2020 – Rusagro became the first company in Russia to carry out such a delivery. The company plans to start regular deliveries.

Read more at © DairyNews.ru   https://www.dairynews.ru/news/rusagro-osushchestvila-pervuyu-postavku-sukhoy-mol.html

21.10.2021
Все мы помним книгу и мультфильм про козленка, который учился считать до десяти. Но в реальности все не так просто: обсуждение законопроекта по идентификации сельскохозяйственных животных ведется уже давно. Ожидалось, что он будет рассмотрен и принят уже в осеннюю сессию, но решение по столь серьезному для отрасли вопросу откладывается. The DairyNews спросили у экспертов: что значит идентификация КРС для молочной отрасли, какие преграды на пути внедрения этой системы существуют и насколько дорого новая система может обойтись производителям молока, от крупных компаний до ЛПХ.
Читать полностью
Календарь